Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/laesoe-museumsforening.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Links | laesoe-museumsforening.dk

Links

Her er en samling af gode links om Læsø, museumsforeninger og lokalhistorie mm.

laesoe.visbilleder.dk

Vores nye hjemmeside med billeder. Du har mulighed for at kommentere et billede, ved at skrive i kommentar feltet under ! Har du et billede, kontakt os venligst !

bibl.laesoe.dk

Læsø biblioteks hjemme-side med links til andre folke- og forsknings-biblioteker samt diverse søgebaser

laesoe.dk

Turistside med oplysning om overnatning, spisesteder og anden service. Beskrivelse af Læsø Kommune, øens erhverv, natur og kulturliv.

sa.dk

Fælles indgang til Rigsarkivet, de fire landsarkiver,
Erhvervsarkivet og Dansk Data Arkiv. Der links til andre danske og udenlandske arkiver samt til historiske magasiner og tidsskrifter.

dk-gravsten.dk

det er en linkside til alle Danmarks pt. fotograferede kirkegårde.
Siden opdateres jævnligt med nye kirkegårde. Der er gode oversigtskort og et Danmarks kort der viser den aktuelle status.
Siden er brugevenlig og gratis at benytte. På siden linkes der pt. til over 500 affotograferede kirkegårde.
Siden er lavet for at bevare de gamle gravsten for eftertiden og som en hjælp til slægtsforskere i ind og udland

tangtag.dk

Om nænsom reparation af gamle tanghuse, tangbank, film, billeder mv.

danpa.dk

Statens arkiver, Lokalarkiver, Stadsarkiver, Specialarkiver, Nationalmuseets Etnologiske Undersøgelser, Det Kongelige Biblioteks Håndskriftsamling, Det Danske Udvandrerarkiv, Dansk Folkemindesamling og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv.

kb.dk/danmarksetfraluften

Det kongelige Biblioteks side med luftbilleder fra Danmark . Hjælp med at sætte billederne på plads – du skal logge ind for at kunne gøre det – opret dig som ny bruger – resten går let – God fornøjelse

lokalhistorisknet.dk

Et lokalhistorisk netværk for en lang række biblioteker, arkiver og museer, der arbejder med erfaringsudveksling og udvikling og formidling af det lokalhistoriske arbejde.

sammus.dk

Sammenslutning af Danske Museumsforeninger

bangsbo-museum.dk

Side for Bangsbo-museet og arkivet i Frederikshavn

historie-online.dk

Nyhedsforum for danmarkshistorie henvendt til både faghistorikere og almindeligt interesserede. Features om aktuelle emner . Omtale af udstillinger, arrangementer og nye bøger. God linksamling til foreninger, museer og historiesider.

laesoe-museum.dk

Hjemmeside for Læsø Museum.

noks.dk

En database med mere end 100.000 kulturhistoriske registreringer af arkivalier, billeder, bøger og museumsgenstande. Her kan søges på tværs af samlingerne i arkiver, biblioteker og museer i Nordjylland.

vhm.dk

Side for Vendsyssel Historiske Museum og Arkiv.